Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 10 december 2018

Meld je nu aan en ga mee flyeren!

Voor de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart zullen we weer extra op straat zijn.  We zullen in ieder geval de laatste drie zaterdagen voor de verkiezingen; 2, 9 en 16 maart campagne voeren, maar ook binnenkort, 12 januari, gaan we de straat op. We willen graag met zoveel mensen in gesprek om te weten te komen wat de inwoners belangrijk vinden. Natuurlijk willen we ook onze plannen voor de komende vier jaar aan de man brengen.  Daarbij geldt, hoe meer D66’ers op straat, hoe beter. Op die manier kunnen we met nog meer mensen spreken.

Meld je nu aan via onderstaand contactformulier en laat weten wanneer je mee gaat campagne voeren voor D66!

 

Aanmelden campagnebijeenkomst

Aanmelden voor campagne PS
    Geef bovenstaand aan op welke dagen u mee gaat campagne voeren voor D66 Fryslân. Meerdere opties zijn mogelijk
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.