Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 15 mei 2016

D66-Fietsestafette

Beste Friesche Democraat,

D66 bestaat in 2016 50 jaar. Om dat te vieren, organiseert onze partij tal van activiteiten de komende periode. Één daarvan is de D66-Fietsestafette die ook zal plaatsvinden in onze mooie provincie Friesland op zaterdag 21 mei a.s. Hierbij zullen we aantal gemeenten aandoen.

 

 

In een aantal afdelingen wordt een persoon of organisatie in het zonnetje gezet, die aan onze partij en/of samenleving een waardevolle bijdrage heeft geleverd.

3a4702aa-6a3c-4791-9cb2-9a5f51c6e1f6

De rondtrekkende D66-karavaan bestaat uit een kerngroep met een aantal bestuurs-, Staten- en sportieve leden. Mocht je het leuk vinden om als D66’er (een deel van) de route met ons mee te rijden, dan zouden we dat zeer op prijs stellen. Het is een mooie kans om onze partij zichtbaar te laten zijn en positief op de kaart te zetten!

Mocht je belangstelling hebben, dan kun je contact opnemen met de secretaris  Peter Meijer (D66@pghm.nl of 0642204857).

 

 

 

 

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groet,

Peter Meijer

Magda Berndsen

Mark de Roo


Organisatie Friesche D66-Fietsestafette